Vacature sportfysiotherapeut(e) m/v

 

Wat vragen we van je?

Jij staat je mannetje/vrouwtje op het gebied van sportrevalidatie en orthopedie en je hebt aantoonbaar meerdere jaren werkervaring als (sport)fysiotherapeut Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging. Het begeleiden van sporters is wat je boeit en waar je goed in bent. Je hebt een sterk netwerk van verwijzers (sportartsen en  orthopeden) en je houdt jezelf op de hoogte van de nieuwste inzichten op het gebied van (sport)revalidatie van de onderste extremiteit. In het bezit zijn van een auto is wenselijk.

 

Wat bieden wij?

Een aanstelling van 32 uur per week, met ingang van januari 2020.  Bij gebleken geschiktheid behoort een vast arbeidscontract tot de mogelijkheden.

Wij bieden je een inspirerende werkomgeving in een fijn team en op mooie werklocaties in Noord-Drenthe. Gezelligheid is een vaak gehoord compliment naar ons toe. Je bent het aanspreekpunt voor de selecties van sportclubs (o.a. Ritola en FC Zuidlaren) en je verzorgt de herstel- en fysieke trainingen van de eerste teams. Je bent geheel vrij om je eigen oefengroepen te maken. We kunnen je agenda vullen met veel sporters en patiënten met orthopedische klachten. Hiervoor hebben we uitstekende faciliteiten!

 

 

Wil jij ons nieuwe teamlid worden?

Stuur dan uiterlijk 27 september 2019 a.s. je CV en motivatie naar Carlijn Schriemer:

c.schriemer@perdonfysiotherapie.nl