Schoudernet Noord

Onderzoek

Perdon Fysiotherapie beschikt over de modernste behandel mogelijkheden, wij volgen hier de laatste stand van de wetenschap.
Hierbij staan kwaliteit en doelmatigheid voorop.

Een speciaal schouderteam

Bij Perdon Fysiotherapie  bestaat het schouderteam uit ervaren en goed opgeleide schouderspecialisten. Zij volgen continue scholing op het gebied van schouderrevalidatie. Ook wisselen zij kennis uit met elkaar, met orthopedisch chirurgen en (sport)artsen.Er kan gebruik worden gemaakt meteen  directe korte lijn met chirurgen van het Martini ziekenhuis en het UMCG in Groningen.

Schoudernetwerk

Ook zijn twee van onze fysiotherapeuten aangesloten bij Schoudernet Noord.  Dit is een samenwerking tussen eerste- en tweedelijns fysiotherapeuten, gespecialiseerd in schouderrevalidatie. De gezamenlijke missie van deze samenwerking is: topkwaliteit leveren op het gebied van behandeling van patiënten met schouderklachten in de breedste zin van het woord.

Onze therapeuten Klaas de Jong en Jochem van der Klei zijn aangesloten bij Schoudernet Noord. Dankzij de gespecialiseerde fysiotherapeut, die beschikt over een up-to-date kennisniveau, bent u bij Perdon Fysiotherapie aan het juiste adres voor een goed herstel van uw schouderklachten.

Klachten die wij kunnen behandelen:

Frozen shoulder

Pees problematiek (tendinopathie)

Kalk afzettingen (calcificaties)

Slijmbeurs ontstekingen (bursitis)

Post operatieve revalidatie na schouderoperaties

Instabiliteit van het schoudergewricht

Thoracic Outlet Syndroom (T.O.S.)

Schouderprotheses

 

Behandelmogelijkheden

Onderdelen van uw behandeling kunnen o.a. zijn:

Contact

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken, dan kunt u contact opnemen met ons centrum.