Nieuws

Mijn naam is Thomas Slijkhuis, 27 jaar oud en sinds 1 januari 2022 werkzaam bij Perdon Fysiotherapie. Inmiddels heb ik op verschillende plekken ervaring binnen de fysiotherapie opgedaan zowel in particuliere praktijk, revalidatiecentrum als in een zelfstandige kliniek. Van chronische ziektes tot klachten ontstaan bij, en/of door sport. Mijn aandachtsgebieden liggen voornamelijk bij knie en schouderklachten, sportrevalidatie en kracht & conditietraining. Ik ben elke werkdag aanwezig op de hoofdlocatie in Zuidlaren. 

Als fysiotherapeut is het voor mij het streven dat iedereen de mogelijkheid heeft om voldoende te kunnen bewegen. Mensen bij te sturen wanneer ze te veel van zichzelf vragen en lichamelijke klachten behandelen die de mogelijkheid tot voldoende bewegen in de weg staan.  

Prestatieverbetering in de sport is voor velen een drijfveer, een veilige en verantwoorde manier is hierin het belangrijkste. Blessureleed lijdt namelijk in veel gevallen tot het vroegtijdig stoppen met de gewenste sport. Door (langdurige) blessures voor te zijn, of blessureleed snel aan te pakken probeer ik bij te dragen in de prestatieverbetering van de individuele sporter.  

Dit zijn de 9 eerste symptomen van reuma

Publicatiedatum: 17-08-2023

Vermoed je dat je reuma hebt, dan heb je waarschijnlijk al klachten aan je gewrichten. Er zijn een aantal eerste symptomen waaraan je de aandoening kunt herkennen, zoals pijn en stijfheid. Maar er zijn ook nog andere, minder bekende symptomen van reuma.

Lees verder over 'Dit zijn de 9 eerste symptomen van reuma' op gezondheidsnet.nl

Stappenplan: zo voorkom je pijnlijke blaren

Publicatiedatum: 17-07-2023

Het begint met een branderig gevoel en kan in het ergste geval zelfs het einde betekenen van je wandeltocht. Auw! Blaren zijn alles behalve prettig. Met deze tips kun je een vervelende blaar voor zijn. En mocht je er toch last van krijgen? Zo kom je er weer vanaf.

Lees verder over 'Stappenplan: zo voorkom je pijnlijke blaren' op gezondnu.nl